Economistul Paraschiva Maruseac va ocupa în următoarele şase luni funcţia de director financiar-contabil interimar al Spitalulului Judeţean de Urgenţă Suceava


Intră acum și în grupul de
Managerul SJU Suceava, economist Vasile Râmbu, a declarat, marţi, că noul director financiar –contabil interimar al unităţii este Paraschiva Maruseac, care a ocupat funcţia de şef Serviciu financiar-contabilitate în cadrul spitalului.

Râmbu a spus că dispoziţia de numire în funcţie a fost emisă, luni, de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, iar decizia managerului SJU privind numirea în postul de director financiar-contabil a Paraschivei Maruseac a fost emisă tot în cursul zilei de luni.

El a explicat că la concursul pentru ocuparea postului vacant de director financiar-contabil nu s-a înscris nici un candidat, iar în aceste condiţii, până la organizarea unui nou concurs, Paraschiva Maruseac va ocupa această funcţie pentru o perioadă de şase luni.

Managerul SJU Suceava a subliniat că Paraschiva Maruseac a mai ocupat funcţia de director financiar-contabil al unităţii spitaliceşti timp de două mandate şi are experienţă profesională în acest domeniu.

Rîmbu a precizat că, începând din 14 iunie 2017, în funcţia de şef Serviciu financiar-contabilitate, ocupată până luni de Paraschiva Maruseac, este numită o altă persoană din cadrul aceluiaşi serviciu.

Reamintim că postul de director financiar-contabil a fost ocupat timp de trei ani de către Constantin Boliacu, mandatul acestuia încheindu-se în cursul acestei luni.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de