Ucrainean căutat de autoritățile franceze, depistat în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat și predat autorităților competente un cetățean ucrainean, urmărit internațional de către autorităţile franceze pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, joi, în jurul orei 6.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul ucrainean Oleksii N, în vârstă de 44 de ani, din Ucraina.

”În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că acesta figurează ca fiind urmărit internațional, pe numele bărbatului fiind emis, de către autoritățile din Franța, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a informat Ilie Poroch Serițan. (Irina Lițu)

Intră acum și în grupul de