Țigări de contrabandă în valoare de peste 50.000 lei, confiscate de polițiștii de frontieră de la Izvoarele Sucevei


Intră acum și în grupul de

Țigări de contrabandă în valoare de peste 50.000 lei au fost descoperite, sâmbătă, 17 iunie, de polițiștii de frontieră de la Izvoarele Sucevei, lângă un autoturism de teren în care se aflau doi bărbați.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, a precizat, într-un comunicat de presă, că sâmbătă, în jurul orei 07.00, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei a depistat, în apropierea frontierei de stat un autoturism de teren marca Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie, care nu își justifica prezența în zonă.

„Polițiștii de frontieră au procedat la oprirea acestuia, constatând că în autoturism se aflau două persoane, cetățenii români Radu P. în vârstă de 40 ani și Dumitru C. în vârstă de 24 ani, domiciliați pe raza județului Suceava. De asemenea, lângă autoturism polițiștii de frontieră au descoperit trei colete care conțineau țigări”, a spus comisarul şef Ilie Poroch Seriţan.

Acesta a menționat că mașina de teren, țigările și persoanele au fost duse la sediul sectorului, iar în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.390 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană în valoare de 51.300 lei.

În acest caz polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, țigările și autoturismul folosit la transportul acestora fiind confiscate.

(Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de