Trei tineri răniți într-un accident petrecut în afara localității Siret, după ce șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp


Intră acum și în grupul de

Trei tineri cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani au fost răniți într-un accident ce a avut loc sâmbătă noaptea, în afara localității Siret, după ce șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp.

Potrivit Poliției Suceava, un tânăr de 23 de ani, din comuna Sucevița, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în străinătate, a produs un accident, sâmbătă, în jurul orei 22.10, în afara localității Siret, pe DJ 209D, la intersecția cu DN 2.

Polițiștii au arătat că din cauza vitezei excesive, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune frontală cu un stâlp de alimentare cu energie electrică de pe marginea drumului.

„Din accident, a rezultat rănirea unui tânăr de 29 de ani, din județul Botoșani, precum și rănirea ușoară a două tinere, una de 24 de ani și cealaltă de 23 de ani, ambele din orașul Siret, toți pasageri în autoturism”, a informat Poliția Suceava.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul s-a ales cu dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

(Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de