PNL ii doreste lui Ion Lungu ca in seara de 1 iunie „sa vorbeasca singur”


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni au facut joi un apel la toti sucevenii pentru a merge duminica la vot si a reusi, în acest fel, sa dejoace toate manevrele partidelor care si-au propus sa faca din „fraudarea alegerilor” o metoda de a câstiga alegerile. Vicepresedintele PNL Suceava, Iulian Anghelus, a spus într-o conferinta de presa, ca prezenta la urne într-un numar cât mai mare va face în asa fel încât sa anuleze încercarile „de a fura voturi”.

Mai mult, Anghelus i-a urat primarului în functie, Ion Lungu, sa ajunga ca în seara de 1 iunie „sa vorbeasca singur” si asta pentru ca a refuza de fiecare data, când a fost vorba sa intre la o dezbatere televizata cu Angela Zarojanu, candidatul PNL la functia de primar al Sucevei. „S-a ascuns si nu a acceptat invitatia unor dezbateri comune cu reprezentantul PNL. Asta ma face sa-i urez domnului Lungu ca pe 1 iunie, seara, sa vorbeasca singur”, a sustinut Anghelus.

El a mai transmis sucevenilor ca „daca veti vota alte partide, veti avea la Suceava revolutie, daca veti vota PNL, veti avea evolutie!”.

­


Intră acum și în grupul de