Flutur: Asfaltăm drumul județean Brodina-Ulma și Câmpulung Moldovenesc Izvoarele Sucevei, care fac legătura cu Ucraina


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, că au început lucrările de asfaltare a drumului Brodina-Ulma care urmează să fie încheiate în două săptămâni, iar miercuri încep lucrările la drumul Câmpulung Moldovenesc-Izvoarele Sucevei.

El a arătat că drumul județean Brodina-Ulma DJ209G care deschide legătura cu Ucraina va fi asfaltat pe o porțiune de 5,4 kilometri.

Flutur a menționat că această modernizare de drum se realizează cu fonduri de la bugetul Consiliului Județean.

Președintele CJ Suceava a mai spus că investiția este una extrem de importantă pentru că face legătura cu Ucraina și că va fi finalizată în două săptămâni.

”Vrem să cerem şi părţii ucrainene în graniță cu Ulma la Rusca să facă modernizarea punctului de frontieră şi să asfalteze porţiunea de drum care duce la raionul Putila spre  Zeletin”, a declarat Flutur.

Președintele CJ Suceava a mai spus că miercuri vor începe lucrări la drumul județean Câmpulung Moldovenesc – Izvoarele Sucevei tot pentru legătura cu Ucraina prin punctul Izvoarele Sucevei – Shepit.

El a mai spus că se așteaptă finanțarea prin Programul Național de Dezvoltare Locală  a drumului Vicovu de Sus – Straja – Brodina.


Intră acum și în grupul de