Pompierii militari suceveni, pe primul loc la faza zonală a „Competiției naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat”

Echipajul pompierilor militari suceveni a ocupat prima poziţie la faza zonală a „Competiției naționale de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat”, organizată în perioada 19 – 21 iunie, de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani.

Potrivit ISU Suceava, la această etapă au participat șase echipaje aparținând Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din județele Iași, Suceava, Bacău, Neamț, Vaslui și Botoșani.

„Concurenții şi-au demonstrat cunoștințele, abilitățile și priceperea în stăpânirea tehnicilor și procedurilor pentru descarcerare și acordare a primului ajutor calificat. Îi felicităm din inimă pe colegii noştri şi le urăm succes la etapa naţională, unde vor concura cei mai buni pompieri militari din ţară!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava.

loading...