Un mort și trei răniți după ce un șofer a încercat să întoarcă mașina pe DN 17 în afara orașului Frasin, fiind lovit de o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident produs pe DN 17, în afara localităţii Frasin.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un bărbat de 51 ani, din Cajvana, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf pe DN 17, în afara localităţii Bucşoaia – Frasin, dinspre Gura Humorului – Frasin, a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers prin viraj la stânga, pătrunzând cu faţa pe spaţiul din afara părţii carosabile din partea stângă, perpendicular faţă de axul drumului, intenţionând să efectueze manevra de întoarcere din trei mişcări.

Din cauza neasigurării corespunzătoare în momentul efectuării manevrei de întoarcere, nu a observat aproprierea dinspre Frasin a autoutilitarei marca Mitsubishi L200 condusă de un șoferr de 42 ani din Broşteni, care nu a mai putut evita impactul intrând în coliziune frontală-lateral dreapta spate cu autoturismul.

În urma impactului, un tânăr de 20 ani din Cajvana, pasager pe bancheta dreapta spate a autoturismului marca VW Golf murit din cauza rănilor grave.

Totodată a fost rănit grav șoferul, un pasager de 20 de ani din județul Caraș Severin și un alt bărbat de 43 de ani din Broscăuți, Botoșani.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Compartimentul Rutier Gura Humorului pentru „ucidere din culp㔺i „vătămare corporală din culpă , cauza urmând a fi soluţionată procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de