La vot, primarul Ion Lungu si-a facut semnul crucii si a spus „Doamne Ajuta!”


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu (membru al PD-L), dar si contracandidatul sau de la PSD, consilierul local Ovidiu Dontu, au votat, duminica, la aceeasi sectie de votare din municipiu. Primarul a spus la câteva momente de la iesirea de la urne ca a votat pentru „continuitate”. Primarul Sucevei, Ion Lungu, care candideaza pentru un nou mandat din partea PD-L, a votat duminica, împreuna cu familia (sotia si baiatul cel mare), la Sectia de votare nr. 7 din Suceava, aflata în Colegiul „Samoil Isopescu”. La iesirea de la vot, Lungu a spus ca a votat pentru „continuitate, cu optimism si speranta pentru transformarea municipiului într-un oras de nivel european”.

Trebuie precizat faptul ca Ion Lungu si-a facut semnul crucii si a spus „Doamne Ajuta!” înainte de a introduce buletinul de vot în urna pentru Primarul Sucevei.

Candidatul PD-L pentru Primaria Suceava a fost însotit la vot de o importanta trupa de sustinatori, printre care s-au numarat senatorul Constantin Gheorghe si primii candidati pentru Consiliul Local Suceava de pe listele PD-L. 


Intră acum și în grupul de