Incidente electorale la Paltinoasa


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava a reclamat ca angajati ai Primariei Paltinoasa au împiedicat, duminica, în mod agresiv, cetatenii comunei sa voteze la sectia de votare nr. 1 din comuna. Tot ei au spus ca a fost necesara interventia Jandarmeriei si fortelor DPIR pentru ca lucrurile sa intre în normalitate. Potrivit unui comunicat al PNL Suceava, duminica dimineata, în comuna Paltinoasa, un grup de 20 de persoane, dintre care multi angajati ai Primariei, au împiedicat „în mod agresiv” cetatenii comunei sa voteze la sectia nr. 1.

PNL Suceava precizeaza ca, totodata, a fost amenintat un candidat la Consiliul local Paltinoasa din partea Partidului National Liberal si ca a fost necesara interventia fortelor de Jandarmerie si DPIR.

Reprezentantii PNL au depus plângere la Politia din localitate pentru investigarea violentelor, se precizeaza în comunicat.„PNL dezaproba orice fel de violenta fizica sau verbala, atragând atentia ca acest fel de gesturi, în ziua scrutinului, arata neîntelegerea actului democratic de catre reprezentantii unor partide care îsi doresc revolutie în judetul Suceava”, mai precizeaza PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de