O bucatarie de vara si un adapost de animale au luat foc la Horodnicu de Jos


Intră acum și în grupul de

Bunuri de 10.000 lei au fost mistuite de flacari într-o gospodarie din Horodnicu de Jos, în urma unui incendiu izbucnit de la un scurtcircuit. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detasamentul de pompieri Radauti împreuna cu Serviciul Voluntar si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Horodnicu de Jos au intervenit vineri seara, la ora 22.27, cu patru autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Ilie P. din comuna Horodnicu de Jos.

La sosirea pompierilor la fata locului, ardea adapostul de animale, construit din lemn si anexe gospodaresti, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 02.10, în limitele gasite, pompierii reusind sa salveze casa de locuit, în valoare de aproximativ 100.000 lei.

Flacarile au distrus adapostul de animale si bucataria, construite din lemn, pe o suprafata de cca 180 mp si 2 tone furaje si au degradat o tocatoare mecanica, 500 kg fân si 4 mc lemn de foc, pagubele fiind estimate de proprietar la 10.000 lei.

În urma cercetarilor, s-a stabilit ca incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric favorizat de catre un conductor electric improvizat.


Intră acum și în grupul de