Alegerile din judetul Suceava, in atentia PES


Intră acum și în grupul de

Euro-parlamentarul socialist sucevean, Catalin Nechifor, care a votat, duminica, în cadrul alegerilor locale, în municipiul Suceava, a anuntat ca va realiza pentru PES o monitorizare a alegerilor din judetul Suceava. El a explicat ca s-a decis acest lucru doar pentru judetul unde s-au înregistrat probleme mari în timpul campaniei electorale. „Colegii din PES mi-au solicitat o monitorizare în ceea ce înseamna votul exprimat de suceveni, pentru ca a fost o campanie electorala cu probleme”, a declarat Catalin Nechifor.

Eurodeputatul a declarat presei ca va merge în judet în cât mai multe localitati, pentru a urmari daca alegerile se desfasoara în limita legalitatii si care este exact situatia în teritoriu. „Sa vedem daca alegerile sunt lasate libere, la vointa sucevenilor. Voi transmite analiza colegilor din PES si sper ca România sa nu fie oprita din drumul sau european datorita unor nereguli ce pot aparea”, a mai spus Catalin Nechifor. Acesta a subliniat ca „dupa campania electorala extrem de complicata”, este necesar sa se adopte toate masurile de siguranta.

„Nu putem lasa ca România, mai ales acum, în preajma elaborarii raportului de tara, sa aiba o bila neagra si sa piarda puncte serioase în ceea ce înseamna statutul de tara membra a UE”, a mai spus europarlamentarul sucevean.


Intră acum și în grupul de