O nouă atracție turistică în județul Suceava: „Comoara Bucovinei” deschisă la Corlata oferă relaxare având terenuri de sport și iazuri pentru pescuit


Intră acum și în grupul de

O nouă atracție turistică a fost deschisă în comuna Berchișești, la Corlata, fiind vorba de un complex turistic şi de agrement „Comoara Bucovinei”.

Noul complex de agrement este întins pe mai multe hectare și  cuprinde spaţii de cazare (10 camere si 2 apartamente) prețul fiind de doar 200 de lei/noapte/apartament, restaurant, terenuri de sport, iazuri pentru pescuit, precum şi o mini-grădină zoologică.

„Comoara Bucovinei” este amplasat într-o zonă deluroasă cu o mare suprafaţă împădurită, iar peisajele întregesc această oază de relaxare.

Ioana Voinescu, manager marketing (dreapta) si Violeta Taranu, primarul comunei (mijloc)

Complexul de turism și agrement „Comoara Bucovinei” a fost sfințit vineri seara în prezența primarului comunei, Violeta Taranu și a numeroși antreprenori din județul Suceava și urmează să fie deschis publicului începând de duminică.

Ioana Voinescu, manager marketing al Complexului a declarat la inaugurare că întreg spațiul are o filosofie aparte și că își dorește integrarea întregii comunități în acest business. ”Încercăm pe cât posibil să preluăm resursele din zona aceasta. Avem în vedere și producerea multora dintre legume și fructe în serele și livezile pe care le avem acum. Vom încerca să oferim clienților noștri nu doar calitate ci și produse locale”, a explicat Ioana Voinescu.

Complexul va avea în scurt timp și un centru SPA.


Intră acum și în grupul de