La primele rezultate din numaratoarea paralela – Suceava, Siret si Gura Humorului au primar din primul tur


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, va avea pentru prima data dupa 1989 onoarea de a conduce Primaria Suceava pentru al doilea mandat consecutiv. Ion Lungu a fost desemnat primar din primul tur de scrutin, cu peste 60 % dintre voturile sucevenilor. Numaratoarea paralela efectuata de membrii PD-L din sectiile de votare l-au indicat pe Ion Lungu primar al Sucevei.

Marius Ursaciuc (PNL) este ca si sigur noul primar ales al orasului Gura Humorului. Primele raportari parelele cu numaratoare oficiala l-au dat pe Ursaciuc, luni noapte, drept câstigator al Primariei Gura Humorului, cu un procent de aproximativ 60 %.

Este posibil ca pâna în final datele sa sufere modificari.

La Vatra Dornei va fi turul II, care se va disputa între liberalul Ioan Morar (fost primar al orasului în perioada 1996-2000) si PSD-istul Ilie Boanchis.  

La Falticeni, primarul în exercitiu, Vasile Tofan (PD-L) va trebui sa combata serios în cel de-al doilea tur de scrutin în dauna PSD-istului Sabin Ghilea, daca va mai dori cel de al doilea mandat consecutiv la cârma Primariei.   

La Siret, liberalul Adrian  Popoiu l-a surclasat fara drept de apel pe primarul în exercitiu Vasile Tablan (PD-L) si va fi primar pentru urmatorii patru ani.

     


Intră acum și în grupul de