Si-a pus capat zilelor, la 17 ani


Intră acum și în grupul de

Un tânar de 17 ani din comuna suceveana Parhauti fost gasit spânzurat de o grinda din casa gazdei din municipiul Suceava, unde îsi închiriase o camera. Elev în clasa a 9-a la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava, baiatul a socat atât familia, cât si pe colegii sai.

Înainte de gestul fatal, adolescentul a lasat un bilet în care îsi cere scuze pentru gest de la parinti si îi roaga pe colegi sa nu vina nimeni la înmormântare.

Întâmplarea a avut loc în noaptea de sâmbata spre duminica, fiind gasit dimineata în jurul orei 8. Plângând, gazda a precizat luni ca usa era încuiata, iar calculatorul era deschis si se auzea muzica.

 

Pentru a nu face naveta, parintii îi gasisera o gazda pe perioada scolii la o matusa prin alianta din oras. Cu doar câteva zile înainte de finele anului scolar, elevul s-a spânzurat în camera în care statea. Asa l-a gasit baiatul gazdei, care a alertat-o de urgenta pe mama.

 

Chiar daca n-a vorbit cu nimeni despre problemele lui, se pare ca necazurile din ultima perioada au fost prea grele pentru tânar. Tocmai se despartise de prietena lui, iar la scoala aparusera doua materii la care era amenintat cu corigenta.

 

„Lumea chiar se mira cum a putut sa faca o prostie ca asta. Mama sa l-a întrebat de doua saptamâni daca are ceva, n-a vrut sa-i spuna nimic…ori de la prietena, ori de la scoala, ca în biletul lasat spunea ca nu vrea colegii sa vina, ci doar o fata…S-a mirat toata lumea”, a spus Neculai Bejenaru, un vecin al baiatului.

 

Colegii nu pot întelege de ce baiatul a recurs la un asemenea gest, mai ales ca nu avea probleme care sa nu poata fi depasite, iar fratele lui e în stare de soc.

Cazul vine la exact o saptamâna dupa ce un alt tânar de vârsta apropiata s-a sinucis din dragoste, aruncându-se în apele învolburate ale râului Suceava. 


Intră acum și în grupul de