In judet nu au fost inregistrate probleme grave care sa determine anularea alegerilor in vreo localitate


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a declarat, marti,  într-o conferinta de presa, ca Prefectura si-a facut datoria în ceea ce priveste organizarea în bune conditii a alegerilor locale. Acesta a aratat ca nu au fost „probleme grave” si ca, desi au fost depuse mai multe contestatii, acestea nu constituie motive întemeiate pentru anularea alegerilor în diferite localitati.

Prefectul Baisanu a informat ca în 63 de localitati ale judetului, primarii au fost alesi din primul tur de scrutin si ca Prefectura se pregateste sa organizeze alegerile pentru al doilea tur de scrutin în 51 de localitati.

Alexandru Baisanu a mai adaugat ca nu a primit nicio informare din partea Inspectoratului Judetean de Politie Suceava privind modul în care s-au solutionat plângerile penale depuse de reprezentantii partidelor, în legatura cu procesul votarii. „Voi discuta cu seful Politiei, pentru ca nu este prima oara când se întâmpla asa”, a afirmat prefectul Baisanu.

În judetul Suceava, în urma primului tur de scrutin, au fost alesi primari în 63 de localitati, din care 33 candidati PSD, alti 24 candidati PD-L, patru din partea PNL si doi independenti la Ciocanesti si Voitinel.


Intră acum și în grupul de