Flutur i-a rasplatit pe „oamenii din teritoriu” cu un banchet


Intră acum și în grupul de

Noul presedinte ales al Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a tinut sa-si rasplateasca „oamenii din teritoriu” pentru întreg efortul depus pe perioada campaniei, cu o petrecere în stil bucovinean, cu preparate si bautura din zona judetului Suceava. Petrecerea a avut loc la complexul BRADET din Suceava si a reunit peste 300 de PD-L-isti, în mare parte membri ai Birourilor locale ale partidului si proaspat alesi local.

Flutur a înteles sa le multumeasca celor prezenti pentru daruirea cu care au luptat în campanie si a dat asigurari ca va fi alaturi de candidatii de primar care vor lupta pe 15 iunie, în turul 2, pentru a câstiga fotoliile de edili ai localitatilor unde candideaza.

„Avem o echipa tânara, competenta, si contez foarte mult pe cei 18 consilieri judeteni ai PD-L. Avem o sansa uriasa de a guverna Suceava, de a putea moderniza si a raspunde asteptarilor. Pe masura acestei încarcaturi e si raspunderea noastra. Adresez un apel pentru maxima concentrare pentru a câstiga cele 40 de primarii care au intrat în turul II”, a explicat Gheorghe Flutur. Acesta spera ca turul II sa confirme pozitia de lider judetean a PD-L.


Intră acum și în grupul de