Bărbat de 70 de ani accidentat de un taximetrist care circula cu viteză pe timp de ploaie, la Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din comuna Frumosu, a fost accidentat, joi seară, de un taximetrist care circula cu viteză pe timp de ploaie, la Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit Poliției Județene, joi, în jurul orei 18.00, șoferul unui taxi, un bărbat 60 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a pierdut controlul asupra direcției de mers, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată regulamentar, pe str. Calea Bucovinei din localitate, pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil ud și pe un sector de drum unde limita maximă a vitezei legale este de 30 km/h, stabilită prin indicator rutier.

Astfel, taximetristul a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un autoturism oprit pe partea dreaptă, lovind și pe conducătorul acestuia, un bărbat de 70 de ani din comuna Frumosu, care se afla în dreptul portierei mașinii și intenționa să traverseze strada.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 70 de ani”, au precizat polițiștii suceveni.

Taximetristul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Poliștii au deschis în acest caz un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de