Local Kombat : Preambul pentru Euro 2008


Intră acum și în grupul de

Goian vs Henry, “Pitbull” Atodiresei vs. Jeremy Layer

“Euro Local Kombat” este supergala de la Timisoara care va avea loc vineri seara, de la ora 23. Luptatorii români din circuitul K1 au programate câteva lupte la fel de grele ca si cele ale fotbalistilor lui Victor Piturca.

La fel ca la fotbal, unde  România face parte din “Grupa mortii”, baietii de la Euro Local Kombat au si ei meciuri de foc. Luptele lor se doresc a fi un preambul pentru ceea ce va urma la Campionatul European.

Gala de la Timisoara a atras numele mari din K1. Dupa Leko, Ustinov sau Kemayo, Samedov si Bregy vin si ei sa se bata cu românii din Local Kombat.

Falticeneanul Ionut Atodiresei va participa si el la Euro Local Kombat. Daca Dorin Goian va lupta cu fotbalisti precum Thierry Henry, Florent Malouda sau Franck Ribery, “Pitbull-ul” Atodiresei îl va înfrunta în ring pe conationalul acestora, Jeremy Layer. Luptatorul falticenean vrea sa-l învinga pe francez si îsi doreste ca si nationala lui Piturca sa faca la fel cu selectionata “cocosului galic”. “Nu întâmplator organizatorii au gasit adversari din Franta, Olanda si Italia. Fotbalul este un sport foarte iubit în România si toata lumea asteapta acum meciurile de la Euro. Si noi vrem sa ajungem sa luptam în circuite cât mai tari, cum ar fi cele din Olanda sau Japonia. La fel cum fotbalistii vor sa fie cei mai buni din Europa, si noi ne dorim sa luptam cu cei mai puternici sportivi din lume”, a declarat “Pitbull-ul”.

Învingator la K1 Scandinavia si Amsterdam, Bregy se bate cu Daniel Ghita, iar Zabit Samedov, marea speranta a Estului, cu Sebastian Ciobanu, românul care vrea sa-i calce pe urme lui Morosanu. Învingatorul dintre Ghita si Breggy ar putea ajunge la K1 SUA de la Miami.

În celelalte meciuri de la Euro Local Kombat, Raul Catinas va lupta cu olandezul Reamon Welboren, iar Andrei Buda îl va întâlni pe Emanuele de Profetis. Asadar o “grupa de foc” si pentru luptatorii români, la fel ca la Euro 2008: Buda cu Italia, “Pitbull-ul” cu omul Frantei si Catinas cu marea speranta a Olandei!  


Intră acum și în grupul de