Incendiu într-o gospodărie din Preutești, pornit de la o afumătorie


Intră acum și în grupul de

Un adăpost de animale dintr-o gospodărie din satul Arghira, comuna Preutești, a fost cuprins luni seară de un incendiu pornit de la o afumătorie.

FOTO: Arhivă

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, la fața locului au intervenit cu trei autospeciale militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Preuteşti.

”La sosirea echipajelor, ardea acoperişul adăpostului de animale, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie. Nu s-au înregistrat victime”, a declarat Găleată.

El a precizat că în incendiu au ars acoperişul adăpostului de animale pe 80 mp şi circa o tonă de fân. Totodată, s-au degradat aproximativ 40 mp dintr-un perete portant din lemn al construcţiei.

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost focul deschis în spaţii închise (flacăra de la o afumătorie)”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, arătând că incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră și jumătate de la izbucnire, iar pompierii au salvat casa de locuit şi două anexe gospodăreşti.


Intră acum și în grupul de