Un nou loc de joacă pentru copii, în municipiul Suceava, în cartierul ANL din zona Metro


Intră acum și în grupul de

Un nou loc de joacă a fost realizat în municipiul Suceava, în baza contractului de salubrizare pe care îl are Primăria Suceava cu firma Diasil.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a precizat, marți, pe pagina sa de Facebook, că noul loc de joacă a fost realizat, gratuit, în cartierul ANL din zona Metro.

„A fost finalizat un nou loc de joacă pentru copii, în cartierul ANL din zona Metro. Acesta este realizat gratuit, conform clauzei contractuale, de către firma care se ocupă de salubritatea stradală în oraș”, a spus Ion Lungu.

Primarul a menționat că municipalitatea pregătește un Studiu de fezabilitate pentru realizarea de covoare elastice pentru 11 locuri de joacă din oraş.

Primarul a explicat că este vorba despre locurile de joacă de pe străzile Stațiunii, Nr. 15, Florilor, Nr. 12 A, Saturn (Biserica – Piața Mică), Oituz, Nr. 22, Mihai Viteazu, Nr. 1 (Național), Tineretului Nr. 2, Baladei, Nr. 3, Luceafărului (Motovelo), Octav Băncilă, dar și cele de la ANL Burdujeni și Parc Steaguri.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de