Mașină parcată pe strada Leca Morariu din Suceava, lovită de o autoutilitară condusă de un șofer băut


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 49 de ani s-a urcat băut la volan și a lovit cu autoutilitara pe care o conducea o mașină parcată pe o stradă din municipiul reședință de județ.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, la ora 23.32, prin SNUAU 112 s-a sesizat faptul că pe strada Leca Morariu din municipiul Suceava, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influenţa alcoolului.

”În urma deplasării la fața locului s-a constatat că marți, la ora 23.00, un bărbat de 49 ani, din localitate, în timp ce manevra autoutilitara pe aleea de acces către o unitatea comercială, a lovit un autoturism ce se afla parcat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.


Intră acum și în grupul de