Accident mortal la Spataresti


Intră acum și în grupul de

Un tânar falticenean de 18 ani a decedat vineri dimineata, dupa ce s-a izbit cu masina într-un camion condus de catre un turc. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 02.20, pe DN 2 în afara comunei Fântâna Mare spre Spataresti, A. Ion, în vârsta de 18 ani, din municipiul Falticeni, posesor al permisului de conducere categoria „B” de câteva luni, în timp ce conducea autoturismul marca Opel, dupa o curba usoara la dreapta a patruns pe contrasens, izbindu-se frontal de un autotractor marca Daf, condus regulamentar de un cetatean turc.

În urma impactului, tânarul, care nu folosea centura de siguranta, a decedat, iar autoturismul a fost grav avariat.

Conducatorul autotractorului, G. Okay de 40 de ani de origine turca, purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La fata locului a ajuns si Detasamentul de Pompieri Falticeni, care a intervenit cu o autospeciala de descarcerare si un modul SMURD pentru descarcerarea tânarului. Echipajul a încercat resuscitarea acestuia si s-au luat masuri de protectie – s-au scos bornele la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil.


Intră acum și în grupul de