Un șofer băut şi fără permis a intrat cu mașina într-un gard, la Sucevița, în timp ce încerca să scape de poliție


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36  de ani, din orașul Vicovul de Sus, este cercetat după ce a încercat să fugă de polițiști în timp ce conducea băut și fără carnet. Șoferul a fost prins de oamenii legii, după ce a intrat cu mașina în gardul unui imobil din Sucevița.

Potrivit Poliției Județene, miercuri seara, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe un drum comunal din Sucevița, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat fiind urmărit pe o distanță de aproximativ un kilometru.

Astfel, la efectuarea unui viraj către stânga, șoferul a pierdut controlul autoturismului intrând in coliziune cu gardul împrejmuitor al unei locuințe.

„A fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 36  de ani, din orașul Vicovul de Sus, care a declarat că nu posedă permis de conducere, aspect confirmat în urma verificării în baza de date. Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,75 mg/l și i s-au prelevat de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.

Bărbatul în vârstă de 36  de ani s-a ales cu dosar penal.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de