Ședință extraordinară a Consiliului Județean Suceava


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judetean Suceava a fost convocat in sedinta extraordinara. Subiectul dezbaterii este drumul Suceava-Iasi pe fonduri europene.

De la sedinta lipsesc 11 din cei 37 consilieri judeteni. Ordinea de zi a fost epuizata cu toate hotararile trecute.

Dan Ioan Cusnir:

”In logica de decongestionare a traficului, cei 9 km de DC Udesti-Plesesti ar trebui luati in calcul foarte repede.

Sunt 6 ani de la modernizarea podului de la Veresti si o viitura puternica poate face ca cei 52 milioane euro cheltuiti sa se piarda daca nu se fac lucrari in aval si amonte de consolidare. Ar trebui luat in calcul si acest lucru urgent.

Legea salarizarii prevede ca indemnizatia de consilier judetean sa fie de pana la 1/10 din salariul presedintelui, dar as vrea ca atunci cand calculati noile indemnizatii sa nu mariti pentru consilierii judeteni.”

Gheorghe Flutur:

”Din pacate, pe partea asta a indemnizatiilor pentru consilieri nu prea sunt bani. Putem discuta. Eu cred ca ar trebui intai Protectia Copilului sa rezolvam.

Eu sunt de acord ca aceste indemnizatii sa ramana aceleasi macar pana la finele anului. E corect si normal pana la finele anului sa ramana asa.”

Mihai Grozavu:

”Cu cat dai mai mult la un om, mai mult gandeste. Rog sa facem o analiza mai aplecata la aceasta problema.”

Cusnir:

”O indemnizatie de 200 de euro pe luna pentru doua ore de munca la un consilier pe luna inseamna 100 de euro pe ora. Eu cred ca e o plata foarte buna.”


Intră acum și în grupul de