Tânăr din Șaru Dornei prins la o lună după ce a furat un radiocasetofon şi o cuvertură din locuința unei femei din localitate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Șaru Dornei a fost prins de polițiști la o lună după ce  a sustras din locuința unei femei din localitate un radiocasetofon şi o cuvertură în valoare de 150 lei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în data de 8 iunie a.c., la  ora 18.40. Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic despre faptul că în noaptea de 08/09.06.2017 persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei din Șaru Dornei de unde au sustras bunuri.

În dimineaţa de 9 iunie a.c., femeia a observat că uşa de acces în imobil este forţată iar din interior lipsesc bunuri.

”Cu ocazia desfășurării cercetării locului faptei s-a constatat că persoane necunoscute au forţat uşa de acces în locuinţă, de unde au sustras un radiocasetofon şi o cuvertură în valoare de 150 lei.

În data de 6 iulie a.c., în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-au obținut date cu privire la persoana bănuită de comiterea  furtului, respectiv  un tânăr de 26 ani, din aceeași localitate, care a locuit în apropierea imobilului părți vătămate fără forme legale.

Cu ocazia audierii bărbatul a recunoscut fapta comisă. Bunurile sustrase din locuința persoanei vătămate au fost recuperate și returnate acesteia.

În cauză cercetările sunt continuate de către agenții Postului de Poliție Șaru-Dornei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, arată sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de