Țigări de contrabandă descoperite la Vama, în mașina unui bărbat de 71 de ani din Reșița, care transporta legume și fructe


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au descoperit, vineri dimineața, pe raza comunei Vama, în mașina unui bărbat de 71 de ani, din Reșița, care transporta legume și fructe, peste 900 de pachete cu țigări de contrabandă.

Poliția Suceava a informat că vineri, 7 iulie a.c., în baza unor date şi informaţii deţinute de poliţişti, pe raza comunei Vama a fost instituit un filtru rutier, în vederea identificării unui autoturism susceptibil de a transporta țigări de contrabandă.

Astfel, în jurul orei 09.55, a fost identificat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 71 de ani, din municipiul Reșița, județul Caraș Severin, care transporta mai multe lăzi cu legume și fructe.

„Întrucât existau suspiciuni cu privire la faptul că acesta ar transporta țigări de contrabandă, autoturismul a fost condus la sediul secției de poliție, unde, în urma verificării amănunțite, au fost identificate în interior 902 pachete de țigări de contrabandă (18.040 bucăţi ţigarete)”, au precizat polițiștii suceveni.

Sursa citată a arătat că întreaga cantitate de țigări și autoturismul, în valoare de aproximativ 13.000 lei, au fost ridicate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „contrabandă”.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de