Handbal, Juniori : Juniorii II, locul VI la nivel national


Intră acum și în grupul de

Echipa de juniori II a LPS Suceava a încheiat pe locul VI turneul final al Campionatului National de handbal. Dupa un debut cu stângul, 26-31 cu LPS Târgu Jiu, trupa antrenata de Petru Brânduse si-a redresat linia de clasament în ziua secunda a competitiei, când a trecut cu scorul de 23-20 de LPS Buzau. “Am practicat un joc foarte timorat în meciul inaugural cu LPS Târgu Jiu, probabil din pricina jucatorilor masivi din echipa adversa si a unei oarecare lipse de experienta în tabara noastra, sase dintre elevii mei fiind debutanti la un turneul final”, a explicat antrenorul formatiei sucevene.

În ultima etapa din cadrul grupelor, LPS Suceava avea sa întâlneasca una dintre favoritele competitiei, Extrem Baia Mare. Desi au condus pe tabela de marcaj înca din primele minute ale jocului, elevii lui Petru Brânduse au cedat pâna la urma în fata maramuresenilor cu scorul de 26-28. Aceasta înfrângere si implicit ratarea calificarii în semifinalele turneului si-a pus amprenta decisiv asupra evolutiei echipei în disputa pentru locul V, meci pe care sucevenii l-au pierdut cu un categoric scor de 18-28 in fata reprezentativei Scolii Nr. 3 Adjud.

“Sunt multumit ca am ajuns pâna aici. Chiar daca am fi reusit sa ne calificam în semifinale, nu cred ca puteam emite pretentii prea mari la medalii, întrucât am fi întâlnit echipe mult mai valoroase decât noi”, a încheiat, într-un ton realist, Petru Brânduse.

Tehnicianul sucevean a folosit la turneul final de la Sighisoara urmatorul lot de jucatori: Alin Ilii, Alexandru Bernicu – Marius Bahan, Daniel Persteniuc, Emanuel Zagrean, Mihai Sandu, Iasmin Lungu, Constantin Arnautu, Vladimir Furdui, Dan Negruseri, Gabriel Pacuraru, Cristian Iriciuc, Ioan Colocoser si Alexandru Crap.


Intră acum și în grupul de