Biciclist în vârstă de 87 de ani din Volovăț, acroșat de o mașină care nu i-a acordat prioritate într-o intersecție din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 87 de ani din Volovăț, care se deplasa cu bicicleta, a ajuns la spital după ce a fost acroșat de o mașină care nu i-a acordat prioritate într-o intersecție din Rădăuți.

FOTO: someseanul.ro

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, în jurul orei 11.51, în timp ce conducea autoturismul pe strada Tudor Vladimirescu din municipiului Rădăuți, un bărbat  de  36  de ani din municipiul Rădăuți, ajungând în dreptul intersecției cu strada Volovățului, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist de 87 de ani din comuna Volovăț, care circula pe drumul prioritar, acroșându-l pe acesta cu partea stângă față a autoturismului.

În urma impactului, biciclistul a suferit leziuni ușoare, fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

”Ambele persoane implicate în eveniment au fost testate cu aparatul alcooltest,  rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care conducătorului auto i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată sursa citată.

Poliția Suceava precizează că în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de