Amendat de doua ori in aceeasi zi


Intră acum și în grupul de

Un tânar din cartierul sucevean Burdujeni a fost amendat duminica seara de doua ori de politisti, cu câte 1.000 lei. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la orele 19.17, Apelul de Urgenta -112 a fost sesizat de L.COSTEL, în vârsta de 25 ani din localitate, despre faptul ca ar fi fost agresat de catre politistii Sectiei de Politie Burdujeni, care sunt sub influenta bauturilor alcoolice. Comisarul Stefan Radu – seful formatiunii de Ordine Publica din cadrul Sectiei de Politie Burdujeni a efectuat imediat verificari, stabilindu-se ca în jurul orelor 18.38, reclamantul a provocat scandal într-un bar din Burdujeni, fapt pentru care a fost condus la Sectia de Politie de catre agentii de paza de la o firma de profil, unde a fost sanctionat cu amenda în valoare de 1.000 lei, conform Legii 61/1991 privind tulburarea ordinii si linistii publice.

Pentru a se razbuna pe politisti pentru amenda primita, L.COSTEL a sesizat prin 112 ca ar fi fost agresat, lucru însa neconfirmat, iar toti agentii de siguranta publica din acel schimb au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind însa negativ.

Pentru apelarea neîntemeiata a Serviciului 112, L. COSTEL a mai fost sanctionat cu înca o amenda în valoare de 1.000 lei. 


Intră acum și în grupul de