Doi bărbați și o femeie amendați cu câte 5.000 de lei, după ce au fost prinși în Vama Siret cu 850 de pachete de țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret, județul Suceava, au depistat și confiscat, in ultimele 24 de ore, pe sensul de intrare în țară, mai multe pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, ascunse în vederea sustragerii de la controlul vamal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch-Serițan, echipa comună de control a descoperit în hainele unei persoane, în bagajele personale, în portiere, precum și într-un locaș special amenajat în bordul a unui autoturism, 850 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

”Trei cetățeni români, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 34 și 44 de ani, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 5.000 lei fiecare, iar întreaga cantitate de țigări, în valoare de peste 1.100 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, un autoturism marca Opel Vivaro în valoare de 16.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru  transportul țigărilor”, a informat Ilie Poroch-Serițan. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de