Mai multe persoane rănite în Fălticeni după ce un tânăr șofer a pătruns cu mașina pe contrasens lovind un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din comuna Hârtop a provocat sâmbătă după amiaza un accident în municipiul Fălticeni cu mai mulți răniți după ce a pătruns cu mașina pe contrasens unde a lovit un alt autoturism.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, un tânăr de 23 de ani, din comuna Hîrtop, în timp ce conducea, sâmbătă după amiaza, autoturismul pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Fălticeni, din direcția Preutești către Fălticeni, în dreptul imobilului cu nr. 60, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul care circula din sensul opus și era condus de către un bărbat de 40 de ani, din comuna Dolhești.

În urma accidentului a fost rănit grav șoferul mașinii care circula regulementar şi au fost răniți ușor pasagerii din cele două vehicule.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l în ambele cazuri, fiindu-le prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru  „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de