Acasă Actualitate Protest public al Birourilor de presa ale organizatiilor sucevene ale PSD, PNL,...

Protest public al Birourilor de presa ale organizatiilor sucevene ale PSD, PNL, PC si PNTCD fata de PD-L


Intră acum și în grupul de

Birourile de presa ale organizatiilor sucevene ale PSD, PNL, PC si PNTCD au transmis, miercuri, un protest public, fata de modul în care presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, face campanie, amenintând populatia ca daca nu voteaza candidatii PD-L, localitatile nu vor fi finantate de CJ.

Semnatarii documentului sunt purtatorii de cuvânt ai organizatiilor judetene sucevene PSD- Virginel Iordache, PNL- Mihai Aurel Steiciuc, PC- Costel Ignatescu si PNTCD- Petru Juravlea, care arata, într-un comunicat de presa, ca au initiat acest protest din cauza ca în campania electorala pentru turul doi al alegerilor locale, Gheorghe Flutur si membrii staff-ului de campanie PD-L recurg la practici care nu au „absolut nicio legatura cu normele elementare ale democratiei si bunului simt”.  



În comunicat se precizeaza ca protestul public a fost initiat fata de maniera în care sunt tratati alesii locali, „altii decât cei ai PD-L, de domnul Flutur si suita sa”. „Pe toata perioada campaniei electorale a alegerilor pentru turul doi la primari, domnul Gheorghe Flutur merge din comunitate în comunitate si ameninta populatia judetului ca, daca nu vor vota candidatii PD-L, nu vor primi bani de la Consiliul Judetean, iar dezvoltarea localitatilor, unde acesti oameni îsi duc traiul de zi cu zi, va avea de suferit”, se arata în comunicat.

Totodata, se precizeaza ca acum devine „limpede pentru toata lumea” ca Gheorghe Flutur si-a dorit presedintia Consiliului Judetean Suceava doar pentru „a se razbuna pe adversarii politici” si „pentru a-si proteja sferele grupurilor de interese din care face parte”. Semnatarii protestului îl someaza pe Gheorghe Flutur sa înceteze „cu santajul si amenintarea”, care sunt, în opinia acestora, singurele arme politice ale liderului PD-L Suceava. „Bugetul public al judetului este al sucevenilor, nu visteria personala a lui Gheorghe Flutur din care da când vrea, cât vrea si mai ales cui vrea! În România secolului XXI traim într-o democratie consolidata, unde exista libertate de exprimare a opiniei si convingerilor politice, nu traim într-o dictatura asa cum v-ati dorit dintotdeauna, domnule Flutur!”, se mentioneaza în comunicat.

Pe de alta parte, purtatorii de cuvânt ai celor patru organizatii judetene de partid se întreaba care ar trebui sa fie soarta sutelor de mii de suceveni care nu l-au votat pe Gheorghe Flutur sau care nu s-au prezentat la urne, si daca acestia ar trebui „sa se mute în alte locuri sau sa fie deportati în lagare de concentrare unde flutura drapele portocalii”. Semnatarii protestului solicita presedintelui PD-L Suceava sa înceteze cu aceste practici si îl roaga sa nu mai perpetueze „ura în politica” pe care el ar fi introdus-o în judetul Suceava. „Daca aceste practici nu vor înceta, ne rezervam dreptul de a aduce la cunostinta forurilor interne si internationale situatia existenta în judetul Suceava, pentru a se respecta principiile democratice într-un stat de drept”, se arata în finalul comunicatului semnat de organizatiile sucevene ale PSD, PNL, PC si PNTCD.

  


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version