Tarom a inaugurat, miercuri, prima cursă externă de la Suceava. Cursa Torino-Suceava a venit încărcată la capacitate maximă și a beneficiat de o primire specială

Compania națională de transport aerian Tarom, a inaugurat, miercuri, primul zbor Suceava – Torino de pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava fiind și prima cursă cu prețuri low-cost practicată de compania națională de transport aerian.

Fiind o premieră, cursa Tarom Torino-Suceava a primit „botezul”, trecând spre platformă pe sub o „arcadă” formată din jeturi de apă generate din două autospeciale de pompieri.

Cursa Torino-Suceava a sosit cu 134 de pasageri și a plecat spre Torino cu 70 de pasageri.

Pasagerii care au venit miercuri la Suceava au fost întâmpinați de vicepreședintele CJ Suceava, Viorel Seredenciuc și de directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța.

Noul zbor introdus de Tarom va fi prima rută directă externă operată de această companie de pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava. Ruta va fi operată cu aeronave de tip Boeing 737 seria 300 având 134 locuri, clasa economic, având, deocamdată o frecventă pe săptămână, miercurea.

La Suceava, aterizarea va fi la ora 13:30 și decolarea spre Torino, la ora 14:00.

Cursa pleacă de la Torino la ora 9:30 și va ateriza la Torino la ora 15:50.

Pasagerii care vor călători spre această destinaţie îşi pot rezerva bilete pornind de la 16 EUR OW (pe sens) plus taxe (total 47 EUR); 32 EUR (dus-întors) plus taxe (total 114,15 EUR), atât de pe site-ul companiei www.tarom.ro, cât şi de pe varianta mobilă a site-ului, prin agenţiile proprii şi partenere TAROM, arată compania.

Potrivit site-ului companiei, pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână; check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil; acordarea unei mese calde la bordul aeronavei însoțită de răcoritoare și ceai sau cafea.

Torino este cea de-a cincea destinație din Italia cu legătură aeriană directă cu Suceava după Milano (Bergamo), Roma, Veneția și Bologna, operate de compania Wizz Air. (N.B.)

loading...