Urmărire în trafic la Vicovu de Sus după o mașină condusă de un tânăr băut și fără permis

Polițiștii suceveni au reușit să blocheze în trafic un autoturism condus de un tânăr băut și fără permis, după o urmărire de un kilometru prin Vicovu de Sus.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, în jurul orei 17.54, în timp ce acționa pe strada Ștefan cel Mare din orașul Vicovu de Sus, un echipaj rutier, a observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a întors autoturismul și a demarat în trombă, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 1 km, reușindu-se blocarea mașinii.

”Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 28 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a arătat sursa citată.

Poliția Suceava a mai informat că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural. (Irina Lițu)

loading...