Acasă Actualitate Polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus au descoperit aproape 5.000 de...

Polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus au descoperit aproape 5.000 de pachete cu țigări de contrabandă într-un autoturism abandonat


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus au descoperit, într-un autoturism de teren, aproape 5.000 de pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 58.000 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch-Serițan, în cursul zilei de miercuri, 19 iulie a.c., un echipaj al poliției de frontieră de la sectorul PF Vicovu de Sus a descoperit la aproximativ 800 de metri de linia de frontieră, un autoturism de teren înmatriculat în Marea Britanie, în care se aflau mai multe colete cu țigări.



„Mașina a fost dusă la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4.970 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 58.000 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării”, a precizat Ilie Poroch-Serițan.

El a menționat că polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate, iar autoturismul de teren folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version