Bărbat prins cu peste 300 de pachete cu țigări de contrabandă în piața din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 43 de ani este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, după ce a fost prins în cursul zilei de luni, în piața din Rădăuți, cu peste 300 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

 

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch-Serițan, a precizat, într-un comunicat de presă, că polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, împreună cu lucrători din cadrul Direcției Regional Vamale Iași, au efectuat, luni, o acțiune în comun pe linia combaterii contrabandei și a traficului ilegal cu țigări de proveniență extra-comunitară în zona de responsabilitate.

Astfel, într-o piață de pe raza municipiului Rădăuți a fost depistat un bărbat, cetățean român, în vârstă de 43 de ani care deținea 319 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, fără documente legale.

„Țigările, în valoare de 3.700 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun”, a menționat Ilie Poroch-Serițan.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de