Adolescent din Suceava depistat de polițiști după ce a furat mașina bunicului și a ieșit la plimbare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din municipiul Suceava, care a sustras mașina bunicului pentru a se plimba, a fost depistat de polițiști, în urma unei sesizări cu privire la o neînţelegere în trafic.

 

Potrivit Poliției Județene, joi, în jurul orei 18.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe strada Zorilor din localitate a avut loc o neînţelegere între doi conducători auto.

Astfel, polițiștii deplasați la fața locului au identificat un autoturism la volanul căruia se afla un minor de 17 ani din municipiul Suceava, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

„Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că minorul a sustras cheia mașinii din locuința unde domiciliază împreună cu părinții și bunicul său, care este proprietarul de drept al autoturismului, după care, s-a urcat la volan și a condus mașina pe raza municipiului, fiind identificat de polițiști”, arată sursa citată.

Adolescentul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „furt” și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de