Băut și fără permis, un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mopedul într-un șanț, la Dumbrăveni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat băut și fără permis a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mopedul într-un șanț, pe un drum comunal din comuna Dumbrăveni.

Potrivit Poliției Județene, joi, în jurul orei 14, un bărbat de 33 de ani, din comuna Dumbrăveni, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a unui drum din localitate, în timp ce conducea un moped neînregistrat.

Astfel, conducătorul mopedului a fost rănit ușor, fiind transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată sursa citată.

Mai mult, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de