Băut și fără permis de conducere, un bărbat din Dorna Arini s-a urcat la volanul unei mașini cu numere false de înmatriculare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Dorna Arini, este cercetat de polițiști după ce s-a urcat băut și fără permis de conducere, la volanul unei mașini cu numere false de înmatriculare.

Potrivit Poliției Județene, în noaptea de duminică spre luni, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Podu Verde din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani  din comuna Dorna Arini.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul ce figurează ca fiind înmatriculat, are montate plăcuţe cu  numere false de înmatriculare”, a arătat sursa citată.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă la spital a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii i-au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare” şi „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de