Cherestea în valoare de 20.000 lei, confiscată de polițiști la Bucșoaia


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Frasin l-au amendat pe un bărbat de 45 de ani, din comuna Vama, care transporta material lemnos cu avize de însoțire completate necorespunzător și au confiscat cherestea de esență rășinoase în valoare de 20.000 lei.

Poliția Județeană Suceava a informat că sâmbătă, în jurul orei 22.20, o patrulă din cadrul Poliției orașului Frasin a oprit pentru control pe raza satului Bucșoaia, autoutilitara cu semiremorcă condusă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Vama, care transporta material lemnos.

„În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că pe avizul de însoțire a materialului lemnos erau consemnate date eronate, inclusiv ora emiterii, respectiv ora 22.34, motiv pentru care, s-a procedat la descărcarea și inventarierea materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Frasin.

Ulterior, la 23.07.2017, polițiștii și specialiștii Gărzii Forestiere Suceava au procedat la verificarea legalității întocmirii avizului de însoțire a materialului lemnos, ocazie cu care, au constatat faptul că acesta a fost completat necorespunzător”, a precizat sursa citată.

În acest caz, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 modificată, iar cantitatea de 38,21 m.c. cherestea de esență rășinoase, în valoare de 20.000 lei, a fost confiscată.


Intră acum și în grupul de