Un șofer băut a intrat cu mașina într-un șanț, la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Gura Humorului, a ajuns cu mașina pe care o conducea într-un șanț de beton, după ce a consumat băuturi alcoolice și a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Poliția Județeană Suceava a informat că duminică după-amiaza polițiștii din Gura Humorului au fost sesizați printr-un apel la 112 despre faptul că pe DN 17, în afara localităţii Gura Humorului, un autoturism este căzut într-un șanț, iar conducătorul auto pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la 23.07.2017, în jurul orei 15.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, un bărbat de 58 de ani din orașul Gura Humorului, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în şanţul de beton pentru scurgerea apei pluviale”, a precizat sursa citată.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pe bărbat, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, la spital, bărbatului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de