Șofer depistat cu o alcoolemie de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după ce a produs un accident la Volovăț. Doi copii au fost răniți


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost depistat de polițiști cu o alcoolemie de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după ce a produs un accident la Volovăț în urma căruia au fost răniți doi copii.

Potrivit IPJ Suceava, duminică seara, pe raza comunei Volovăț, un localnic de 38 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate.

În urma accidentului au fost răniți doi copii, unul de un an, iar altul de 12 ani, pasageri în autoturismul care circula regulamentar.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânărul de 20 de ani și de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 38 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat polițiștii suceveni.

Bărbatul de 38 de ani s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de