Un tânăr s-a urcat băut și fără permis la volanul unei autoutilitare și a acroșat un autoturism pe drumul comunal Gura Putnei

Un tânâr în vârstă de 26 de ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut și fără permis la volanul unei autoutilitare și a provocat un accident pe un drum comunal din Putna.

FOTO: satmareanul.net

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi, în jurul orei 00.45, în timp ce conducea autoturismul pe DC Gura Putnei din comuna Putna, o tânără de 27 de ani din județul Satu Mare s-a intersectat cu autoutilitara condusă de un localnic de 26 de ani, care, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, a frânat și a acroșat cu oblonul metalic celălalt autoturism, provocându-i avarii.

Din impact nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

”În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru femeia de 27 de ani și de 0,87 mg/l  alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului de 26 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe  biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a arătat sursa citată.

Poliția Suceava a mai informat că în cauză  s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.

loading...