Doi tineri de pe un moped, răniți într-un accident la Dumbrăveni din cauza unei mașini parcate într-o curbă. Conducătorul mopedului nu avea permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Siminicea au fost răniți, sâmbătă după amiaza, în comuna Dumbrăveni, după ce mopedul pe care circulau a fost lovit de un autoturism condus de o  tânără care a intrat ușor pe contrasens din cauză că într-o curbă era parcat un autoturism.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă după amiaza la ora 16.10, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă, pe un drum comunal neclasificat, din comuna Dumbrăveni, o localnică de 24 de ani, a pătruns uşor pe contrasens, întrucât pe sensul său de mers se afla un autoturism parcat, moment în care, a intrat în coliziune frontală cu mopedul înregistrat, condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Siminicea.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului mopedului, precum şi rănirea ușoară a pasagerului de pe moped, un minor de 16 ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 21 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Conducătoarea auto şi conducătorul mopedului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de