Zeci de animale și păsări moarte într-un incendiu izbucnit la o gospodărie din Fetești


Intră acum și în grupul de

Zeci de animale și păsări au murit luni dimineață într-un incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Fetești, comuna Adâncata, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

FOTO: ISU Suceava- arhivă

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, la fața locului au intervenit cu trei autospeciale militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Adâncata.

”La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la anexele gospodăreşti, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie”, a declarat Găleată.

El a precizat că în incendiu au ars depozitul de furaje pe 25 mp, acoperişul a două adăposturi de animale pe o suprafaţă totală de 75 mp, circa 13 tone de fân şi 20 de anvelope auto. S-au degradat pereţii portanţi ai adăposturilor de animale, utilaje şi alte bunuri.

Totodată, în incendiu au pierit 17 porci, 25 de porumbei, câinele gospodăriei şi mai mulţi iepuri de casă.

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător”, a menționat purtătorul de cuvânt aș ISU Suceava, arătând că incendiul, anunțat prin 112 la ora 2:46 a fost lichidat după o intervenție de aproape cinci ore.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de