Biciclist din Pătrăuți accidentat mortal de o mașină pe DN 2, la intersecția cu șoseaua de centură a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 72 de ani din comuna Pătrăuți, care se deplasa pe bicicletă, a fost accidentat mortal de o mașină pe DN 2, la intersecția cu șoseaua de centură a Sucevei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, în jurul orei 9.20, un bărbat în vârstă 80 de ani din municipiul Suceava în timp ce conducea  autoturismul marca VW Polo, pe   D.N. 2, din direcţia Pătrăuţi către municipiul Suceava, la intersecţia cu varianta ocolitoare a municipiului Suceava,  a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 72 de ani din comuna Pătrăuţi, județul Suceava care se deplasa pe bicicletă, în faţa autoturismului, pe aceeaşi direcţie de mers .

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 72 de ani, care a fost transportat la morga Spitalul Judeţean de Urgenţe Suceava.

Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava în vederea prelevării  mostrelor  de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către lucrători ai Biroului Rutier Suceava, sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 


Intră acum și în grupul de