Tanarul din Capu Codrului care si-a ucis un consatean cu o lovitura de cutit, trimis in judecata in stare de arest


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lânga Tribunalul Suceava a dispus luni, trimiterea în judecata în stare de arest preventiv a lui EMIL ADRIAN C., în vârsta de 28 de ani, fara antecedente penale, pentru savârsirea infractiunii de omor calificat. Potrivit rechizitoriului, în seara zilei de 22.05.2008, în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla într-un bar din localitatea Capu Codrului, tânarul, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu Mintar Constantin, din aceeasi localitate, în vârsta de 32 de ani, caruia i-a aplicat o singura lovitura de cutit în zona pieptului, producându-i leziuni ce au condus la deces.

Purtatorul de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava, Luminita Hurjui, declara ca, prin ordonanta Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava din data de 23.05.2008, s-a dispus retinerea lui Emil Adrian C. pentru o perioada de 24 de ore, ulterior Tribunalul Suceava dispunând luarea masurii arestarii preventive pentru o perioada de 29 de zile, masura care înceteaza la data de 21.06.2008.

Luminita Hurjui a mai precizat ca Emil Adrian C. nu este casatorit, nu are copii în întretinere, este zilier si nu este cunoscut cu un comportament agresiv în societate, iar pe parcursul cercetarilor a avut o atitudine sincera, de recunoastere si regret a faptei comise. Victima, Mintar Constantin, era casatorit, avea un copil minor în întretinere si efectua munca de zilier.

Omorul calificat se pedepseste cu închisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.


Intră acum și în grupul de