Borsetă cu bani și acte pierdută de un israelian la Pojorâta, găsită de un puști de 14 ani și returnată proprietarului


Intră acum și în grupul de

Un puști de 14 ani a găsit la Pojorâta o borsetă cu bani și acte și a predat-o poliției.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată luni, la ora 10.55, despre faptul că, în cursul zilei, un băiat de 14 ani, aflat pe raza localității cu alte persoane, a găsit pe partea carosabilă, în intersecția DJ 175B, cu DC Putna, o borsetă cu bani și documente pe care dorește să o predea poliției.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, în borsetă se aflau diverse documente și sume de bani și valută, în cuantum total de circa 5.500 lei, bunuri aparținând unui cetățean israelian de 50 de ani.

”În urma verificărilor efectuate, în jurul orei 12.15, polițiștii au identificat victima, care a declarat faptul că, în cursul aceleiași zile, a pierdut pe raza comunei Pojorâta, în zona standurilor de achiziție a produselor și fructelor de pe marginea drumului, o borsetă cu o sumă de bani, două pașapoarte și un permis de conducere”, arată sursa citată.

Borseta cu înscrisuri și valori au fost restituite victimei pe bază de dovadă de predare-primire, mai precizează Poliția Suceava.

 


Intră acum și în grupul de