7 incidente semnalate in timpul alegerilor din turul II, in atentia Politiei


Intră acum și în grupul de

Prefectul Alexandru Baisanu a declarat într-o conferinta de presa, ca turul al doilea al alegerilor locale, organizat în 52 de localitati sucevene, s-a desfasurat în bune conditii, fara a fi semnalate probleme majore care sa perturbe procesul electoral. Alexandru Baisanu a precizat ca fortele de ordine s-au implicat în solutionarea problemelor semnalate în timpul alegerilor, iar un numar de sapte incidente pentru care s-au depus plângere la Politie, se afla în verificari.

La Radauti, Politia a fost sesizata în legatura cu distribuirea unei false scrisori din partea fostului primar PSD, Mihai Frunza, care ar fi anuntat ca renunta la candidatura. De asemenea, în alte cinci comune, printre care Slatina, s-au primit sesizari privind diverse presupuse infractiuni electorale.

În urma celui de-al doilea tur de scrutin, într-un numar de 26 de localitati au fost alesi primari candidatii PD-L, în alte 15 localitati candidatii PSD, candidatii PNL au câstigat în opt localitati, în alte doua au fost votati candidati independenti, iar într-o singura comuna, functia de primar revine candidatului PNG-CD. 


Intră acum și în grupul de